ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ
 
Όλα τα προϊόντα μας δημιουργούνται με τη συμβολή του έμπειρου προσωπικού της εταιρίας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους, σε χαρτιά που επιλέγονται αυστηρά και εισάγονται από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης καθώς και με υλικά αποκλειστικότητάς μας!
Όλα αυτά όμως πάντοτε στο ύφος που εσείς θα αποφασίσετε, ώστε η τόσο σημαντική αυτή λεπτομέρεια να εναρμονίζεται απόλυτα με το επιθυμητό concept.
Ανακαλύψτε το ιδανικό έντυπο που θα ταιριάζει στην εντέλεια με την περίσταση. Είτε μέσα από μια ποικιλία σχεδίων και υλικών που προτείνουν οι ειδικοί του οίκου Τσαλδάρης, είτε φέρνοντας εσείς οι ίδιοι την ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε. Άλλωστε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά υλικά και χρώματα, που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την ιδέα σας.
Προϊόντα: Η εταιρία Τσαλδάρης, δημιουργεί ειδικά για εσάς, τις κάρτες της γαμήλιας δεξίωσης, τις επισκεπτήριες κάρτες ή τις κάρτες μενού, τις προσκλήσεις για την βάπτιση των παιδιών σας αλλά και κάθε είδους επαγγελματικού εντύπου που εσείς επιθυμείτε.
Προσκλήσεις και μπομπονιέρες γάμου – βάπτισης
Pιζοθήκες – Βιβλία ευχών – Σουπλά και σουβέρ
Καρτάκια sitting – Ευχαριστήριες κάρτες και φάκελα
Εταιρικές προσκλήσεις εκδηλώσεων
Επισκεπτήριες κάρτες
Eταιρικά έντυπα
Επιστολόχαρτα - Φάκελα - With Compliments
Κατάλογοι εστιατορίων - ξενοδοχείων
Guarantee και έντυπα χρυσοχοείων

…και ότι έχει σχέση με το χαρτί!